Mediation

Mediator en mediation advocaat

Wij begeleiden als onafhankelijk en onpartijdig mediator, partijen in het vinden van een duurzame oplossing. Daarbij maken wij gebruik van onze ervaringen als advocaten op het gebied van arbeidsrecht en ziekteverzuim zodat ieder de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien. Marina Verschoof is MfN registermediator.

Wij adviseeren als mediation advocaat één partij zowel in mediation, als in onderhandeling en procedure. Daarbij maken wij gebruik van onze ervaringen als mediator, om in constructieve samenwerking een optimaal onderhandelingsresultaat te bereiken. 
Image

Wat is mediation?

Duurzame oplossing

Het is mooi te ervaren dat mensen met hulp in staat zijn hun samenwerking te verbeteren of op een respectvolle manier te eindigen. Dat gun ik iedereen!”

Wij hebben interesse voor wat mensen drijft op de werkvloer. Die drijfveren combineren wij met juridische mogelijkheden en met respect voor de werkrelatie. Het resultaat is een duurzame oplossing waarin beide partijen zich kunnen vinden, zonder procedures.

Werkwijze

In de aanpak staat de werkrelatie tussen mensen centraal. In de gesprekken, op ons kantoor in Utrecht of op een gekozen locatie, is er ruimte om wensen te bespreken. Vertrouwelijkheid staat voorop. Ook in een pril stadium als een conflict dreigt, kan mediation partijen verder helpen en een conflict voorkomen.

Na het eerste contact kan de mediation binnen een week starten.

Image

Wat zeggen cliënten over mediation van VWW Advocaten?

Image

Publicaties

Academie voor de Rechtspraktijk magazine (April, 2016): ' Mediation als oplossing voor WWZ-perikelen?'